DOBROJUTARNJI PROGRAM

Emisija je zabavno-obrazovnog karaktera. Voditeljski par svakog radnog jutra od 7 do 10 sati budi svoje slušaoce smehom, zabavom i dobrom pričom. Oblasti koje pokrivaju su dnevne teme, kulturni sadržaj, životni saveti, muško/ženske nedoumice i problemi i slično.

Oni su mladi, urbani, informisani i izuzetno duhoviti, čime su i zadobili poverenje velikog broja slušalaca u Srbiji i Crnoj Gori.

RITAM DANA

Radni dan je uveliko počeo, posla preko glave, ogladneli ste, prva jutarnja kafa nije bila dovoljna… Posao je lakši uz Ritam dana koji vam donosi pozitivne hitove za sva vremena. Uz najbrže informacije, domaće ili svetske talk about informacije, muzičke novosti, informacije o saobraćaju, izveštaj o vremenu, Ritam dana je tu radnim danima od 10 do 14 sati.

TOP 20 LISTA

TOP 20 je lista najaktuelnijih i najslušajnijih pesama, raspoređenih po pozicijama od 20. do 1. Svake nedelje na listi se nađu, najčešće, dva ili tri noviteta, odnosno pesme koje su nedavno objavljene i te nedelje se premijerno emituju na listi. U zavisnosti od toga koliko je pesma slušana, što u svetu, što u regionu, toliko se zadržava i na TOP 20 listi. Slušaoci, takođe, učestvuju u kreiranju, šaljući svoje glasove i predloge šta bi voleli i za šta smatraju da treba da se nađe među 20 najboljih i naslušanijih te nedelje. Pored aktuelnih singlova, na listi se preslušavaju i hitovi koji su pre nekoliko godina bili na vrhu liste.

Emisija TOP 20 emituje se dva puta nedeljno u Srbiji i u Crnoj Gori. Premijerni termin je utorkom od 16 sati, dok je repriza nedeljom od 12 časova.

ANTIDEPRESIV

Emisija zabavno-humorističko karaktera koja se emituje svake srede u periodu od 16 do 18 sati na TDI radiju.

Glavni cilj i suština ove emisije jeste zabava, pa se svake nedelje  smenjuju teme koje se obrađuju u emisiji, a u obzir dolaze teme iz sfere zanimljivosti/aktuelnosti, opšte javnosti, interesa i stvari koje se tiču naše ciljne grupe koja je u starosnoj dobi od 16 do 45 godina.

U dva sata zabavnog programa voditelji uključuju slušaoce koji daju komentare i svoje mišljenje na zadatu temu te nedelje.

Takođe, u ta dva sata, u okviru emisije Antidepresiv postoje i određeni segmenti  koji upotpunjuju celu priču i uklapaju se u zabavan i humorističan koncept emisije.

NIGHT SHIFT RADIO SHOW

Dj-evi: Divolly and Markward

Ova emisija se emituje petkom od 21 do 22 sata, naša dva DJ-a u sjajnom mixu najvećih hitova zagrevaju nas za početak vikenda i dobre žurke u gradu.